DETTA HÄNDER I FÖRENINGEN

Programmet erbjuder allt från kultur- och mattraditioner, möten med kända profiler inom musik, litteratur, film och teater, föredrag med aktuellt tema, utställningar, utflykter och kulturresor. Här hittar du något för alla åldrar.

AKTIVITETER  2023

Onsdag 7 mars, kl 16.30,

I mars arrangerar vi ett möte om civilrättsliga regler, pension, arv och skifte. Olika regler gäller i Sverige och Norge - vilka effekter får det för dig?

Programmet blir:

Välkomsthälsning från ambassaden

Föredrag om civilrättsliga regler med Kristina Arntyr. Som senior förmögenhetsförvaltare och auktoriserad finansiell rådgivare i Invento AS har hon kunskap om vilka regler som gäller - och vad man ska tänka på speciellt. Kristina är styrelsemedlem i Norsk-svensk forening.

Diskussion och frågestund

Avslutning

Servering av ostfrallor, semlor och kaffe

Adressen till ambassaden är Inkognitogatan 27. Arrangemanget kostar 100 kr. Betalas på VIPPS till 546 581 eller vid ingången. Begränsat antal platser, först till kvarn...

Binande anmälan på e-post till post@norsksvenskforening.com senast 2 mars.

Vi påminner samtidigt om årsmöte och föredrag om svenska viner som hålls i biblioteket i svenska Margaretakyrkan torsdag 27 april klockan 18. Mer information om årsmötet, Valborg och midsommar kommer senare.

I augusti tar vi en tur till Solvang kolonihage.

Du finner mer information om våra aktiviteter på Facebook (se också nedanför) och i våra nyhetsbrev.